In de Nederstraat in Oudenaarde, kan je zeker de deur van ’t Soethuys niet voorbij zonder binnengelokt te worden door de geur van artisanale koekjes, chocolade en snoepgoed.

Het is het oudste huisje van de stad maar daarom staat de tijd er niet stil. Om jullie te kunnen blijven verwennen wordt er voortdurend naar nieuwe, overheerlijke producten gezocht om het basisassortiment aan te vullen.

Geniet van het uitgebreid aanbod ambachtelijke chocolade, artisanale koekjes, nougat, suikergoed en zoveel meer.

Exclusieve themachocolade en andere geselecteerde zoete of zoute producten zullen er omgetoverd worden tot een prachtige geschenkmand of een trendy cadeau.

Niet enkel zoetebekjes, maar ook zoute tongen moeten absoluut een bezoekje brengen aan onze winkel.

Kom langs en ontdek de wondere wereld van ’t Soethuys. Laat je onderdompelen in de heerlijke geur van onze ambachtelijke chocolade en de nostalgie van een echte snoepwinkel.

Bedrijfsgeschenken in grote of kleine aantallen en voor elk budget kunnen ook verzorgd en geleverd worden.

Een verwennerij voor uzelf of een naaste, een attentie voor uw klanten of bedanking voor uw personeel… Hier kan u steeds terecht voor een origineel geschenk of heerlijke artisanale chocolade, koekjes en snoepgoed.

Er is een geschikt cadeau voorhanden voor elke gelegenheid. Het is ook mogelijk om de verpakking aan te passen naar de kleuren van uw bedrijf.

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van originele geschenkmanden, relatiegeschenken en pakketjes. Dit op maat en naar ieders budget.

Een winkeltje met uitstraling, waar voortreffelijkheid, traditie en kwaliteit
voorop staat.

U zal er zeker tevreden terugkeren…!

 

Recente reacties

    Archief

    Categorieën

    • Geen categorieën